Esindusmeeskonna seis muutus veelgi keerulisemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jalgapalliklubi Tulevik esindusmeeskond vajus pärast viimati peetud mänguvooru esiliiga turniiritabeli kaheksandale reale, pühapäeval pidi Tulevik Tallinnas 0:1 alla vanduma Flora duubelmeeskonnale.

A. Le Coq Arena peaväljakul peetud kohtumise ainsaks jäänud tabamuse said võõrustajad kirja mängu teisel poolajal, kui 78. minutil oli täpne Erkki Kubber.

Seitse vooru enne esiliigahooaja lõppu on Viljandi Tuleviku meeskond turniiritabelis langenud kaheksandale kohale. Seni peetud 29 kohtumisest on meeskond kogunud Vändra Vaprusega võrdselt 38 punkti, ent viimases mängus suurelt, 6:0 Tallinna FC Puuma alistanud Pärnumaa meeskonnale annab praegu eelise parem väravate suhe.

Viljandi meeskond on seni esiliiga kohtumistes löönud 35 väravat. Vändra Vaprusel on see näitaja 52 ning endale lüüa lastud väravate hulk on konkurentidel vastavalt 39 ja 43.

Nii Tulevikust kui Vaprusest kaks punkti enam on kogunud Tartu meeskonnad Tammeka teine ja SK 10.

Esiliiga turniiritabelit juhib 59 punktiga Jõhvi Lokomotiv, temast jääb kahe punktiga maha FC Levadia II ning kümne punktiga Rakvere JK Tarvas. Tabeli kaks viimast, Tallinna FC Puuma ja Kiviõli FC Irbis on Tulevikust vastavalt 15 ja 25 punkti tagapool.

Juba järgmine esiliiga voor viib Viljandi Tuleviku ja Vändra Vapruse vastamisi. Nad kohtuvad eeloleval pühapäeval kell 14 Viljandi linnastaadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles