Kitzbergi gümnaasiumi direktor lahkus ametist

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Visteri (paremal) lahkumise järel võttis koolijuhi kohustused enda kanda õppejuhataja Jüri Eesik. Foto on tehtud tunamullu, kui mõlemad mehed võtsid vastu õnnitlusi värske ilme saanud õppehoone avamise puhul.
Kalle Visteri (paremal) lahkumise järel võttis koolijuhi kohustused enda kanda õppejuhataja Jüri Eesik. Foto on tehtud tunamullu, kui mõlemad mehed võtsid vastu õnnitlusi värske ilme saanud õppehoone avamise puhul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üle kümne aasta Karksi-Nuias gümnaasiumi juhtinud Kalle Vister lahkus eelmise aasta viimasel päeval ametist, et asuda tööle Valga maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhatajana.


Eile uuel töökohal alustanud Kalle Vister ütles, et otsustas elukutset vahetada pärast mõlema ameti plusside ja miinuste hoolsat vaagimist.



«Kindlasti mängis rolli ka see, et ettepanek kandideerida tuli kodumaakonnast,» lausus Vister, kes oli Karksi-Nuia tööle käinud Valgamaalt Tõrvast.



Ta arvas, et koolijuhi kohalt haridusametnikuks suunduda on kergem kui vastupidine tee. «Praktika ja koolielu köögipoole tundmine tulevad kindlasti kasuks,» lausus Vister. Ta kinnitas, et maapiirkondade gümnaasiumide segane tulevik tema otsust ei mõjutanud. «Olen selles osas optimistlik ja veendunud, et Lõuna-Mulgimaal jääb alles Kitzbergi gümnaasium.»



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles