Ilusad linnamajad pälvisid kiidusõnu

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina ja Kalle Mäesaare eramu Kaevu tänaval paistis silma omapäraste jõulukaunistuste poolest ning tõi pererahvale linnavalitsuselt tänukirja.
Marina ja Kalle Mäesaare eramu Kaevu tänaval paistis silma omapäraste jõulukaunistuste poolest ning tõi pererahvale linnavalitsuselt tänukirja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva õhtupoolikul kogunesid Viljandi raekoja saali võistlustel «Valgus linna!» ja «Värvid linna!» osalenud eramajade ja ärihoonete omanikud, et vastu võtta linnavalitsuse tunnustus.


Linnavalitsus oli inimesi ärgitanud endale teatama ilusatest jõulukaunistustest, kaupluse vaateakendest, eramajade hoovidest või ettevõtete hoonetest.



Viljandi abilinnapea Rein Triisa rõõmustas, et viljandlased on kodulinna heaks palju ära teinud ning kiitust on väärt kõik.



«Meil on tugev naabritunnetus: proovime järele ja ka natuke rohkem teha,» sõnas Triisa. «Viljandis ei tähenda «masu» mitte majandussurutist, vaid «Ma suudan»,» muheles ta.



Et äramainimist leidis palju objekte, ei reastatud neid kohtade kaupa, vaid anti välja tänukirjad.


Linnadisainer Malle London nentis, et lühikese ajaga on üpris keeruline leida üles kõik korrastatud ja jõulutuledesse ehitud hooned. Ses osas tulid Londoni sõnul appi inimesed, kes edastasid linnavalitsusele vihjeid.



«Kindlasti on Viljandis palju rohkem ilusaid kohti, kui meie üles leidsime ja esile tõstsime,» toonitas London.



Teiste hulgas võtsid linna tänukirja võistlusel «Valgus linna!» hea osalemise eest vastu Marina ja Kalle Mäesaar, kelle maja on jõuludeks omapäraselt kaunistatud.



Marina Mäesaare sõnul on pere maja igal aastal ehtinud erinevalt ja enamasti on sellega ametis abikaasa.



«Mu mees on see peadisainer, kes otsib põnevaid asju,» sõnas Marina Mäesaar. «Eks see tunnustus anna järgmiseks aastaks veelgi rohkem innustust!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles