Viljandimaa õpilased lõid kaasa kakuvõistlusel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maagümnaasiumi õpilase Heidy Puusepa joonistus
Viljandi maagümnaasiumi õpilase Heidy Puusepa joonistus Foto: Eesti Ornitoloogiaühing

Eesti ornitoloogiaühing korraldas kodukaku aasta puhul joonistus- ja pärimusvõistluse, millele Viljandimaalt saadeti 114 joonistust ja üks lugu.

Korraldajate andmetel oli Viljandimaa teiste maakondade seas joonistusvõistlusel kaheksas ning jagas folkloorivõistlusel seitsmendat kuni üheteistkümnendat kohta.

«Koostatud statistika pole väga täpne, sest osal töödel ei olnud kooli nime, osal puudus ka autori nimi,» ütles üks korraldajatest Andrus Jair.

Joonistusi saadeti üheksast Viljandimaa koolist. Auhinnatute hulka neist seekord kahjuks ükski ei jõudnud, küll aga mitu siit saadetud joonistust väljas aasta linnu kodulehel ligikaudu 200 parema töö seas. Nende autorid on Viktoria Kirpu Võhma gümnaasiumist, Raigo Koodres, Reiko Männik ja Siim Sillamäe Suure-Jaani gümaasiumist, Stina Statsenko, Markus Kink, Toni-Antoni Tarakanov, Keiu Tetsmann ja Cäro-Ly Helve Kõpu põhikoolist, Heidy Puusepp Viljandi maagümnaasiumist, Janno Raba Sürgavere põhikoolist ning Robin Grünbaum ja Marie Sagevus Saarepeedi koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles