Tuleviku II kolis teise liigasse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi tegevjuht ja Tuleviku II treener Aivar Lillevere.
Klubi tegevjuht ja Tuleviku II treener Aivar Lillevere. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas kaasa teinud Viljandi Tuleviku klubi teine esindus jätkab tuleval hooajal mänge teises liigas.


Klubi tegevjuhi ja Tuleviku II treeneri Aivar Lillevere sõnul astusid nad niisuguse sammu olude sunnil ning mängijate järelkasvule mõeldes. «Tegime jalgpalliliidule meeskonna teise liigasse paigutamiseks avalduse ja see ka rahuldati,» lausus ta.

Lillevere selgitusel alustavad järgmisel hooajal Eesti tugevuselt kolmandas ehk teises liigas Viljandi klubi eest mängimist peamiselt 1994. aastal sündinud noormehed. «Sisuliselt on tegu meeskonnaga, kes sel hooajal osales U-17 eliitliigas,» rääkis ta.

Nagu treener nentis, polnud nii, et meeskond saab kokku ainult võistlusmängudel ja ühistreeningutel osalevad vaid mõned üksikud, enam otstarbekas jätkata. «Eks see ole Viljandis paratamatu - pärast gümnaasiumi või ametikooli lõpetamist jätkavad noored ju õpinguid teistes linnades.»

Lillevere ütlemist mööda on meeskond, kes ei treeni, arenemisvõimetu ning pelgalt esiliigas kohta hoida polnud mõtet. «Sedavõrd noortele mängijatele oleks aga esiliiga liiga karm üleminek täiskasvanute sekka ja seetõttu otsustasime alustada teises liigas.»

Viljandi Tuleviku II hakkab meistrivõistlustel mängima teise liiga Lääne-Lõuna grupis. Kümne sellesse gruppi kuuluva võistkonna seas ka teine Viljandimaa esindus FC Tarvastu.

2010. aasta jalgpalli meistrivõistluste meistriliigas, kuhu kuulub ka Viljandi Tuleviku esindus, teeb JK Tallinna Kalevi asemel kaasa Kohtla-Järve FC Lootus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles