Pika tänava ehitus noolib tunnustust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kommunaalmajanduse ühingu kaheksandal kommunaalrajatiste võistlusel on nominendiseisuses Viljandi renoveeritud Pikk ja Lutsu tänav.
Eesti kommunaalmajanduse ühingu kaheksandal kommunaalrajatiste võistlusel on nominendiseisuses Viljandi renoveeritud Pikk ja Lutsu tänav. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Eesti kommunaalmajanduse ühingu kaheksandal kommunaalrajatiste võistlusel on nominendiseisuses Viljandi renoveeritud Pika ja Lutsu tänav.

Pühapäevani kestab Tallinnas Eesti kommunaalmajanduse ühingu aastakonverents, millel ka parimaid projekte tunnustatakse.

«Ma kahtlen, kas me sellel võistlusel just esikoha saavutame, aga tunnustuse ilmselt küll,» arvas abilinnapea Rein Triisa ja lisas, et võistluse tulemused avalikustatakse reede õhtul Kadriorus.

Pika ja Lutsu tänava kõrval osalevad parima kommunaalrajatise valimisel ka Viljandi lasteaedade mänguväljakud.

Lisaks Pika ja Lutsu tänavale ning linna lasteaedade mänguväljakutele on parima kommunaalrajatise nominendid Tartu loodusmaja ja loomemajanduskeskuse pargiala, Viimsi valla Lille põigu kergliiklustee, Võru Katariina allee ning Tallinna Pae pargi ja Soo tänava rekonstrueerimine ning Ülemiste liiklussõlme rajamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles