Paistu valla elanikud andsid euroraha kasutamise kohta aru

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri ja Antonina Eegil sirgub Paistu vallas kasvuhoonetes tuhandeid arukaski ja kuuski. Võib küll veidralt kõlada, aga need puud on külvatud, mitte istutatud. Kuuseseemned kaetakse pärast peenrale külvamist kuni kolmemillimeetrise turbakihiga, kaseseemned aga katet peale ei saa.
Jüri ja Antonina Eegil sirgub Paistu vallas kasvuhoonetes tuhandeid arukaski ja kuuski. Võib küll veidralt kõlada, aga need puud on külvatud, mitte istutatud. Kuuseseemned kaetakse pärast peenrale külvamist kuni kolmemillimeetrise turbakihiga, kaseseemned aga katet peale ei saa. Foto: Erakogu

Ülemöödunud nädalal käis seitse ametnikku Paistu valla risti-põiki läbi ning uuris, kas Mulgimaa arenduskoja Leaderi meetme kaudu saadud euroraha on targalt kasutatud.

Nimelt on kätte jõudnud aeg, mil Leaderi programmi hindajad vaatavad üle objektid, mille tarvis on möödunud kahel eelarveperioodil toetust jagunud. Esimesena võtsid nad ette Paistu valla ja osa Karksi vallast.

«Karksi vald jääb kahele poole ürgorgu, koos Paistuga vaatame üle osa siinpoolsest küljest,» ütles mittetulundusühingu Mulgimaa Arenduskoda tegevjuht Piret Leskova. Karksi on tema sõnul taotluste poolest selles piirkonnas kõige tegusam ja seal on raha saanud nii palju objekte, et pelgalt ühest päevast jääks väheks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles