Esinumbriks loositi valitsev linnapea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisuheitmise fortuuna oli Viljandi valimiskomisjoni liige Heikki Teearu, kes võttis loosikastist esimesena välja ümbriku Reformierakonna nimega.
Liisuheitmise fortuuna oli Viljandi valimiskomisjoni liige Heikki Teearu, kes võttis loosikastist esimesena välja ümbriku Reformierakonna nimega. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi raekojas eile hommikul asetleidnud loosimisel sai selgeks, et Viljandis algab kõiki erakondi koondav üldine valimisnimekiri praeguse linnapea Loit Kivistiku nimega.

Reformierakonnale järgnevad Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Keskerakond. Üksikkandidaadi positsiooni ei loositud, vaid ta paigutati nimekirja lõppu.

Selline loosimine tähendab, et Reformierakonna nimekirja kuuluvate kandidaatide numbrid on 101-st 159-ni, sest kandidaatide registreerimisel selgus, et kaks erakonna pakutud inimest ei ole Viljandi kodanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles