Sõudetandem võttis vastu Kristjani

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (paremal) ja Allar Raja
Kaspar Taimsoo (paremal) ja Allar Raja Foto: Raigo Pajula

Viljandlane Kaspar Taimsoo ja pärnulane Allar Raja võtsid laupäeva õhtul Tallinnas aset leidnud galaõhtul «Spordiaasta tähed 2009» lõppeva aasta Eesti parima meeskonna tunnustuse ja sellega kaasneva kuldse Kristjani kuju.


Parima võistkonna valimisel konkureerisid sõudmise maailmaameistrivõistluste kolmanda koha omanike ja Euroopa meistritest paariskahese paatkonnaga veel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril osalenud Eesti võrkpallimeeskond ja tennise föderatsiooni karikavõistlustel maailmaliigasse pääsenud Eesti naiskond.

Eesti 2009. aasta sportlaseks valiti kergejõustiklane Ksenija Balta ja suustaja Andrus Veerpalu parima treeneri tunnustuse pälvis Mati Alaver.

Aasta edukaimaks noorsportlaseks valiti kolmikhüppaja Liane Pintsaar. 2009. aasta kolm edukaimat spordialaliitu on Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Suusaliit ja Eesti Sõudeliit.

Valimiste lõpptulemus selgus interneti vahendusel toimunud rahvaküsitluse, spordiliitude hinnangute ja spordiajakirjanike valikute liitmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles