Viljandi Spartak jätkab täiseduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Jõulupuhkusele läinud Viljandimaa meeste võrkpalliturniiril püsib ainsana kaotuseta Viljandi Spartak, kes põhiturniiri avaringis on pidanud viis võidukat kohtumist.


Eelmisel nädalal tuli esimene kaotus vastu võtta Viljandi spordikoolil, kes jäi kolmes geimis alla meeskonnale Suur Vend.

Eelmisel nädalal peeti turniiril lisaks eespool mainitule veel kaks mängu: Suur Vend kaotas 0:3 Viljandi Spartakile ja Tarvastu võitis sama tulemusega Veterane.

Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistluste turniiritabeliga saab tutvuda siin.

Maakonna turniiri kohtumised jätkuvad jaanuaris. Uuel aastal peavad esimese kohtumise Suur Vend ja Veterand, kes mängivad 8. jaanuaril kell 19.30 Päri spordihoones.

Kolme naiskonna osavõtul peetaval maakonna turniiril jätkab täiseduga Suure-Jaani esindus, kellel on kirjas neli võitu. Kaks võitu ja kaks kaotust on Tarvastu naiskonnal ning seni võiduta on Kõpu esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles