Hendrik Agur: kõik on võimalik, kui tahta

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Agur
Hendrik Agur Foto: Elmo Riig / Sakala

«Lennukus» ja «teelolek» on märksõnad, mis jäävad kõlama vestlusest Karksi valla vastse volikogu esimehe Hendrik Aguriga.


Sügisestel valimistel kogutud toetus, mis tõi Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumi direktorile Hendrik Agurile Karksi volikogu esimehe koha, oli talle endale meeldiv üllatus. «Samas ei saa öelda, et ma selleks kohustuseks valmis pole,» lausub ta.



Kahtluse, kas pealinna eluga harjunud meest ei toonud lapsepõlve suvede maile kandideerima soov kasutada siin saavutatud positsiooni hüppelauana riigikokku, lükkab Hendrik Agur ümber.



«Ma olen loomult otsija, teelolija ja katsetaja ning kõik on tulevikus võimalik, kuid kindlasti polnud see niimoodi kavandatud samm,» ütleb ta.



Lähiajal poliitikasse suundumise tõenäosust hindab Agur väikseks. Oma maailmavaadet peab ta küll kindlalt parempoolseks, ent on enda sõnul teadlikult parteituks jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles