Jaagu kooli laat aitas mullivanni muretseda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikus pakuti kooli töötajate, lapsevanemate ja Viljandi naisteklubi Ladies’ Circle liikmete valmistatud hõrgutisi.
Kohvikus pakuti kooli töötajate, lapsevanemate ja Viljandi naisteklubi Ladies’ Circle liikmete valmistatud hõrgutisi. Foto: Erakogu

Jaagu lasteaed-põhikool korraldas koos Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskusega heategevusliku jõululaada, millelt saadud tulu läheb erivajadustega lastele mullivanni muretsemiseks.


Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskuse ruumides töötavas Jaagu lasteaias-põhikoolis leidis heategevuslik jõululaat aset 11. detsembri pärastlõunal.



«Sellest võtsid osa põhiliselt lapsevanemad ja meie personal, jõulurõõmu olid tulnud pakkuma ka paljud meie sõbrad,» kõneles kooli juhataja Signe Vaabel.



Laadalised võisid osta vanemate ja töötajate valmistatud käsitööesemeid ning hoidiseid. Nad said meisterdada mänguasju ning kuulata rahvapille ja musitseerida koos Viljandi kultuuriakadeemia tudengitega.



Kohvikus pakuti kooli töötajate, lapsevanemate ja Viljandi naisteklubi Ladies’ Circle liikmete valmistatud hõrgutisi. Soovijad keerutasid ansambli Günf saatel jalga või lõõgastusid massöör Marika Kustavuse käte all.



Lapsed kaunistasid omavalmistatud ehetega jõulukuuse, mis oli kooli jõudnud tänu perekond Riitmurule Tusti külast.



Signe Vaabeli sõnul sooviti jõululaadal leida toetust, et sisustada mullivannituba, kus saaks pakkuda erivajadustega lastele sobivaid veeprotseduure. «Endine mullivannituba oli amortiseerunud,» põhjendas juhataja.



Praegu käib selles ruumis remont ning sinna sobiv teraapiavann on juba ära tellitud.



Jõululaadal koguti toa sisustamiseks umbes 7000 krooni, kokku läheb vesiravi võimaluste loomine maksma 50 000 krooni.



«Rajame selle koostöös lasteabi- ja sotsiaalkeskusega, sest rendime selle asutuse käest ruume ja arendame ühiselt lapsi,» kõneles Vaabel.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles