Linna esimene ostuöö tõi rahvahulgad poodidesse

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekendi juhataja Ineken Nuudi sõnul meelitas 40-protsendiline allahindlus ostuööl poodi nii palju inimesi, et seal ei mahtunud õieti liikumagi.
Weekendi juhataja Ineken Nuudi sõnul meelitas 40-protsendiline allahindlus ostuööl poodi nii palju inimesi, et seal ei mahtunud õieti liikumagi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui tavaliselt on hilistel õhtutundidel kõik poed tühjad ja pimedad, siis möödunud reedel kihasid paljud Viljandi ärid inimestest. Käimas oli selle kandi esimene ostuöö.


Seppälä algatusel korraldatud kampaaniast võtsid osa peamiselt Centrumis ja bussijaamas tegutsevad kauplused. Selle asemel et kell 19 uksed kinni panna, hindasid nad oma kauba alla ja teenindasid kliente kella 23-ni. Sõltumatuna liitus ettevõtmisega ka Tartu tänaval tegutsev A&G rõivapood, kuid see hoidis uksi lahti paar tundi vähem.



Nii nagu suuremates linnades korraldatud samalaadsed hoogmüügid, tõi ka Viljandi ostuöö poed rahvast täis.



«Kliendid naersid, kuidas Viljandis üldse nii palju rahvast on,» meenutas Anttila juhataja Liia Tõnisson.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles