Jääväljakul jagub uisulusti ka ilma seinteta

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul olid jääväljakul kehalise kasvatuse tunnis uisutamas Jakobsoni gümnaasiumi IV-b klassi lapsed.
Eile hommikul olid jääväljakul kehalise kasvatuse tunnis uisutamas Jakobsoni gümnaasiumi IV-b klassi lapsed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Külma ilma üle rõõmustav sihtasutus Viljandi Jäähall ei julge praegu lubada, kas järgmise aasta sügiseks lõpeb jääväljaku arenduse teine etapp.


Sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige, aktsiaseltsi Toom Tekstiil finantsjuht Aivar Talvet ütles, et aeg kipub varasemates plaanides korrektiive tegema. Kui neli aastat tagasi toonase sihtasutuse Viljandi Jääkeskuse eestvedamisel pangalaenuga ehitustöid alustati, sõlmiti linnaga kokkulepe, et 2011. aasta novembriks saab jääväljakust kinnine, aasta läbi töötav jäähall.



«Kahjuks lükkas Ettevõtluse Arendamise sihtasutus läinud suvel meie rahataotluse tagasi,» nentis Talvet. «Otsime praegu uusi võimalusi. Kui me tuleva aasta suveks raha ei leia, peame pöörduma linnavalitsuse poole palvega jäähalli valmimise tärminit edasi lükata.»



Viljandi abilinnapea Rein Triisa ütles, et linnavalitsus hakkab kõnealust asja arutama, kui talle ettepanek tehakse.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles