Sõpruslaeva meeskond andis üle jõulukingitused

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõpruslaeva miinijahtija Sakala komandör Ain Pärna andis üle jõulukingitused 30 Viljandi lapsele.
Viljandi sõpruslaeva miinijahtija Sakala komandör Ain Pärna andis üle jõulukingitused 30 Viljandi lapsele. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval käis Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametis Viljandi sõpruslaeva miinijahtija Sakala komandör Ain Pärna, et anda üle jõulukingitused 30 Viljandi lapsele.


Ain Pärna sõnul on sõpruslaeva meestel heameel, et nad saavad Viljandi lastele jõulurõõmu valmistada.

Viljandi lastekaitse peaspetsialist Külli Frey ütles, et need pakid lähevad lastele, kelle pered elavad toimetuleku piiril. Sotsiaalameti juhataja Helmen Küti sõnul on Viljandis neid lapsi tänavu ligi 200.

«Suure kingituse tegi Ugala teater, kes andis jõuluetenduse «Nähtamatu varandus» sada tasuta pääset koos jõuluvana pakiga. Lisaks miinijahtija Sakala meeskonnale valmistasid ja jagavad kingipakke või aitavad perele katta jõululaua Viljandi Zonta klubi, Jakobsoni gümnaasiumi balletistuudio ja Viljandi maagümnaasiumi kümnenda klassi õpilased ning noormehed Marek Nõmm ja Romet Koser,» avaldas Helmen Kütt suure südamega inimestele ja heategijatele tänu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles