Minister tunnustas tublimaid noorsootöö arendajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt olid tunnustusüritusele kutsutud Erkki Jaanhold(vasakult), Mati Adamson, Riina Tootsi, Maie Bratka, Meeli Kõll, Indrek Palu ja Kristjan Kaarjärv.
Viljandimaalt olid tunnustusüritusele kutsutud Erkki Jaanhold(vasakult), Mati Adamson, Riina Tootsi, Maie Bratka, Meeli Kõll, Indrek Palu ja Kristjan Kaarjärv. Foto: Kaur Kötsi

Eelmisel nädalal tunnustas haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas Tallinnas Kadrioru lossis tänavu enim noorsootööd arendanud tegijaid ja organisatsioone.


Viljandimaa noorsootöö valdkonna arengusse panuse andmise eest olid ministri kutsega tunnustusüritusele palutud Suure-Jaani vallavalitsuse spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson, Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Indrek Palu, Abja vallavalitsuse sotsiaal- ja noorsootöö spetsialist Maie Bratka, Viljandimaa noortekeskuse noorsootöötaja Kristjan Kaarjärv, Viljandimaa õpilasesinduste kogu juhatuse esimees Erkki Jaanhold ja Viljandimaa noortekogu liige Meeli Kõll.

«Tunnustusüritus on ellu kutsutud noorsootöötaja kutse väärtustamiseks ning avalikkuse tähelepanu juhtimiseks olulisematele projektidele ja organisatsioonidele, mis on aasta jooksul mõjutanud noorsootöö arengut,» selgitas Viljandi maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist-alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi. Parimaid noorsootöö edendajaid tunnustati tänavu juba neljandat aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles