Naiskond jätkas võidukalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli naiskond sai nädalavahetusel Salestari liiga turniiritabelisse kaks 3:0 võitu, alistades Tartu Ülikool / Eedeni ja Tallinna Ülikooli.
Viljandi Metalli naiskond sai nädalavahetusel Salestari liiga turniiritabelisse kaks 3:0 võitu, alistades Tartu Ülikool / Eedeni ja Tallinna Ülikooli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metalli võrkpallinaiskond hoidis nädalavahetusel Eesti Salestari liigas võidukurssi, teenides tabelisse juurde kaks 3:0 võitu.


Laupäeval Viljandis võitis ta Tartu Ülikool / Eedenit geimidega 25:18, 26:24 ja 25:19 ning pühapäeval Tallinnas sealse ülikooli esindust 25:13, 25:22 ja 25:19.



Mõlemas kohtumises tunnistati Viljandi võistkonna parimaks mängijaks Anu Ennok.



Viljandlannade treeneri Margit Keerutaja sõnul on naiskond mäng-mängult aina enesekindlam olnud ja see kajastub ka turniiritabelis.



«Oleme hooaja algusest peale tõusvas joones liikunud. Meie mäng on paranenud kõigis elementides,» kõneles ta.



Praegu on naiskond treeneri hinnangul vastastest tugevam, ent suur roll selles on ka viirushaigustel.



«Ei taha ära sõnuda, aga erinevalt konkurentidest on meie mängijad seni terved püsinud,» lausus ta. «Tallinna Ülikool mängis pühapäeval meie vastu seitsmekesi.»



Alaliit on Salestari liiga mänguaegades hulga muudatusi teinud. Ka Viljandi Metalli ja GMP kohtumine nihutati tallinlannade palvel jaanuari ning praegu on see kalendrisse märgitud 10. jaanuriks Viljandis.



Salestari liigas näiliselt kergelt võite noppinud Viljandi naiskonna juhendaja nentis, et praegu käib põhjalik valmistumine karikavõistluste finaaliks, mis on neile üks hooaja kahest olulisemast kohtumisest.



«Eesmärk saab olla vaid võit,» ütles ta.



Eesti naiste võrkpalli karikavõistluste finaalmäng Viljandi Metalli ja GMP vahel peetakse 20. detsembril kell 13 Paide spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles