Viljandi ujula kasutajate hulk pole kasvanud

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula
Ujula Foto: Elmo Riig / Sakala

Jakobsoni kooli ujula kasutajad on «Sakala» netikommentaariumis väitnud, et viimase kahe nädala jooksul on basseini kasutajate hulk tunduvalt kasvanud, kuid ametlik statistika seda arvamust ei kinnita.


Ujula pikaaegsete kasutajate hinnangul kasvas ujumas käijate hulk pärast seda, kui «Sakala» avaldas artikli linna ainsa basseini tegevuse kohta. Anonüümsete kommentaatorite hinnangul on pärast artikli ilmumist huvi ujula vastu hüppeliselt kasvanud.

Ujula juhataja Reet Jürise tehtav statistika seda väidet ei kinnita, kuid ta tunnistas, et ujula kasutajate hulk on tundide kaupa väga erinev. Ta tõi näiteks eelmise esmaspäeva, kui kell 17.45 alanud ujumistunniks tuli kohale 36 inimest. Bassein on mõeldud kasutamiseks 32 ujujale. Samal päeval kell 19.45 soovis ujuda viis inimest ning päeva viimaseks tunniks kogunes 20 ujujat.

Lõppenud nädalavahetusel oli Jürise hinnangul ujula kasutajaid pigem vähe. Näiteks laupäeval käis kaheksa tunni jooksul 58 inimest. Pühapäeval oli sadakond ujujat, ent peaaegu pooled neist kasutasid basseini kahe tunni jooksul.

«Kella 11 ajal oli 23 ujujat ning umbes sama palju oli neid ühel pärastlõunasel tunnil,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles