Vana-Võidus käis kibe müüriladumine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna jätkub Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusmajas viies Jüri Sammuli nimeline müürseppade kutsevõistlus «Jõulukellu», millest võtavad osa 13 Eesti ja kahe Läti ametikooli õpprurid.


Täna hommikupoolikul jätkasid võistlejad Aseri tellisest müüri ladumist, mille sisse tuli müürida ka ümmargune aken. Töö käis aja peale. Üks võistleja katkestas põlvevalu tõttu.

Kell 14 ootab osalejaid juba teoreetiline eksam.

«Müüriladumise ülesanne on töömahult väike, aga keeruline,» ütles kooli ehitusosakonna juhataja Rein Kalda.

Tööd jälgivate asjatundjate hinnangul on üks võitja kandidaate Tartu kutsehariduskeskuse üldehituse eriala kolmanda kursuse õppur Kalevi Siim, kes oli teistest silmanähtavalt käbedam. Ka tema töö tundus korralik olevat. Lõpliku otsuse teeb siiski pärastlõunal žürii.

Mullu võitsid võistluse tartlased ja viisid «Jõulukellu» rändkarika Vana-Võidust aastaks ülikoolilinna. Viljandi ametikool oli kutsevõistluse parim 2005. ja 2007. aastal, 2006. aastal läks võit Põltsamaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles