Taaskasutuskeskuse perenaine aitab karksilastel raskusi ületada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi taaskasutuskeskus pakub perenaise Anne Kaljumäe eestvõttel näputöid kõikidel valla üritusel.
Karksi taaskasutuskeskus pakub perenaise Anne Kaljumäe eestvõttel näputöid kõikidel valla üritusel. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Üks 17 inimesest, kes pühapäeval Tallinnas õpetajate majas Eesti riigipealt aasta vabatahtliku tänukirja ja rinnamärgi vastu võtsid, oli Karksi kultuuriseltsi esimees ja taaskasutuskeskuse perenaine Anne Kaljumäe.


Korraldajad vabatahtliku tegevuse arenduskeskusest olid seekord otsustanud tunnustada ennekõike vabatahtlike lahenduste loojaid, kes on andnud oma osa uute võimaluste leidmisse ja raskuste ületamisse.



«Meie suurim mure on praegu tööpuudus ning inimesed vajavad abi, teinekord ka lihtsalt suhtlemist ja tegevust, et mitte omaette norutama jääda. Just seda vabatahtlikud ja nende organisatsioonid pakuvadki,» ütles president Toomas Hendrik Ilves tänavusi silmapaistvamaid vabatahtlikke tänades ja neile tunnustust avaldades.



Riigipea soovis, et tunnustatute eeskujul oleks palju järgijaid.



«See oli väga kena ja südamlik koosviibimine, millest koos abikaasaga pühapäeval osa võtsin,» ütles Anne Kaljumäe. «Olen oma naistele nende agara ja kasupüüdmatu kaasalöömise eest taaskasutuskeskuses tänulik.



Veel rohkem olen tänulik oma abikaasale, kes on kõiges mu kõrval seisnud.»


Eilegi, pärast pidulikku päeva ja õdusat õhtut oma lapse kodus oli Anne Kaljumäe koos mehe Arnega Tallinnas, et Paide tänava uuskasutuskeskusest leida Karksi käsitöötegijatele lõnga ja kangajääke.



«Naised töötavad hoolega ja nad vajavad materjali,» lausus taaskasutuskeskuse perenaine, kes seekord oli varustaja rollis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles