Kõnniroboti osturaha järjest koguneb

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeruline öelda, kui paljud sensitiivid seda aimasid, aga igal juhul läks menusaate «Selgeltnägijate tuleproov»
auhinnaraha saatejuht Urmas E. Liivi kätest otse kõnniroboti ostmise fondi.
Keeruline öelda, kui paljud sensitiivid seda aimasid, aga igal juhul läks menusaate «Selgeltnägijate tuleproov» auhinnaraha saatejuht Urmas E. Liivi kätest otse kõnniroboti ostmise fondi. Foto: Toomas Huik

Liikumispuudega laste ravitreeningutel hädavajaliku kõnniroboti ostmiseks on koos 2,2 miljonit krooni, kui ostusummast lahutab veel 1,5 miljonit.


Kõnniroboti ostmiseks käima lükatud kampaania viimane tõhusam rahasüst tuli menukast telesaatest «Selgeltnägijate tuleproov», mille 100 000 krooni suurune auhinnaraha annetati just selle ettevõtmise heaks.



Projekt «Aitame liikumispuudega lapsed kõndima» sai alguse Viljandimaal elava, peagi viieaastaseks saava Elisabeti vanaisa Ako Lutsu ja perekonna eestvedamisel.



Nemad tulid mõttele hakata 3,7 miljonit krooni maksva aparaadi jaoks raha koguma kodanikualgatuse korras ning kaasasid Eesti liikumispuudega inimeste liidu. Algatusest on kinni võtnud ka Tallinna lastehaigla toetusfond.



«Selgeltnägijatelt saadud raha on meile suureks abiks,» kinnitas Ako Luts.


«Eile algas heategevuslik mööbli näitusmüük, mille tuludest saame samuti toetust.»



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles