Selgusid paremad sulgpalli üksikmängus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste sulgpallimeistriks tuli Keio Novikov.
Viljandimaa meeste sulgpallimeistriks tuli Keio Novikov. Foto: Silja Kaigu

Pühapäeval jagasid sulgpallurid Viljandi spordihoones lõppeva aasta maakonna üksikmängu meistrivõistluste medaleid ja esimest korda selgitasid paremaid ka noored.


Klubi Viljandi Sulelised korraldusel aset leidnud mõõduvõtu põnevamad heitlused olid meeste turniiril. Tosin osalejat olid jagatud kolme alagruppi ja gruppide parimad pidasid omavahelise turniiri.



Keio Novikov, Heimar Mirka ja Oliver Viigand kogusid omavahelistes mängudes võrdselt võidu ja kaotuse. Parem geimide vahe andis maakonna meistri tiitli kultuuriakadeemias tudeerivale Keio Novikovile.



Naised mängisid turniirisüsteemis ning võitjaau kuulus Suure-Jaani sulgpalliklubi liikmele Tiina Aulele.



Samuti turniirisüsteemis võistelnud noortest osutus parimaks Karl Kangur Suure-Jaanist.



Turniiri üks korraldajaid Marju Lepmets klubist Viljandi Sulelised nentis, et naisi ja noori tegi kaasa vähevõitu.



«Vahest oli see tingitud haiguste perioodist? Aga võib-olla peljatakse kõrget mängutaset?» arutles ta ning ütles, et see hirm on asjatu.



Lepmetsa sõnul on Viljandi Suleliste klubis veidi üle paarikümne liikme ja teist sama palju peaks neid olema Suure-Jaani klubis.



«Oleme kuulnud, et mängitakse ka Karksi vallas, ja turniire on korraldatud Pärstis. Nii et järgmine kord ootame sealtki osalejaid,» lausus ta, lisades, et Viljandimaal on kõik harrastusmängijad.



Maakonna paarismängu meistrid selguvad traditsiooniliselt kevadel. Viljandi klubi eestvedamisel leiab aset ka üle-eestilise harrastajate sarja «Paarissuled» üks osavõistlus ning sel hooajal saab see teoks 6. märtsil Viljandis.



«Seekord oleme oma turniirile eestlastele konkurentsi pakkuma kutsunud Viljandimaa sõpruslinnade sulgpallureid Soomest, Lätist ja Saksamaalt,» nentis Lepmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles