Randel Länts lahkub peasekretäri ametist

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu liige Randel Länts loobub uuest aastast sotsiaaldemokraatliku erakonna peasekretäri kohast.


«Aitab küll,» võttis 2005. aastast peasekretärina töötanud Länts errumineku põhjuse lühidalt kokku.



Sotsiaaldemokraat kinnitas, et teab juba, mida edasi tegema hakkab, kuid ei soovinud sellest enne paari nädala möödumist rääkida. Varasemates usutlustes on Länts lubanud oma elu Viljandiga siduda.



Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe Jüri Pihli sõnul oli Länts parteikaaslastele juba kevadel teatanud, et plaanib pärast kohalikke valimisi peasekretäri kohalt taanduda.



«Randel Länts jääb endiselt erakonnaga seotuks ja see, et ta peasekretäri kohalt lahkub, ei tähenda, et me tema tööd ei hindaks,» lausus Pihl.



Erakonna uueks peasekretäriks saab tõenäoliselt riigikogu liige Kalvi Kõva, kes kavatseb hakata mõlemat tööd korraga tegema.



Kõva ütles BNS-ile, et 2011. aasta riigikogu valimiste lähenedes soovib ta peasekretärina kaasa aidata sotsiaaldemokraatliku maailmavaate levikule ning tugevdada erakonda seestpoolt.



Peasekretäri kinnitab erakonna esimehe ettepanekul ametisse erakonna volikogu, mis koguneb 17. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles