Ööklubi rajamine jõudis lõpusirgele

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahte korrust läbiva ööklubi City sisekujunduses on kasutatud palju LED-valgusteid.
Kahte korrust läbiva ööklubi City sisekujunduses on kasutatud palju LED-valgusteid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahe nädala pärast peaks Viljandis Tartu tänaval uksed avama ööklubi, kuhu alla 23-aastasi ei lubata.


Grand hotelli kõrval asuva maja teisele ja kolmandale korrusele ajaveetmiskoha rajanud osaühingu Stromberger juhatuse liige Andres Pajumägi ütles, et klubi on mõeldud eeskätt vanematele inimestele ja sellest tingituna kehtestatakse sissepääsupiirang.



«Redi puhul on näha, et kuna seal käivad noored, siis vanemad tulla ei taha,» sõnas ta. «Samas on just vanematel inimestel lõbutsemiseks raha.»



Pajumägi, kes on ka üks Redi omanikke, kinnitas, et noorele publikule jääb Red alles.



City nime kandma hakkavas klubis käivad viimased tööd.



Praeguste plaanide kohaselt on klubi avatud neljapäeval, reedel ja laupäeval. Põrandale, mida on rohkem kui 500 ruutmeetrit, mahub korraga 300 külastajat, keda teenindab kaks baari.



Andres Pajumägi ütles, et ööklubis hakkab korda hoidma seesama Tartu meeskond, kes turvab Redi. City annab tööd 15 inimesele.



Järgmise nädala algul loodab Pajumägi saada lõbustuskohale päästeameti tunnustuse ning seejärel hakkab ta linnalt kasutusluba taotlema. Kui kõik graafiku kohaselt läheb, teeb City uksed esimest korda lahti 18. detsembril.



City ruumide ümberehitamist alustati rohkem kui aasta tagasi ja algul lootis Andres Pajumägi koha lahti teha tänavu märtsis.



«Katkuaeg on ju,» tõi ta avamise pika edasilükkumise põhjuseks. «Raske oli, aga pooleli polnud samuti mõtet jätta.»



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles