Käsipallipoisid karikaturniiril paremate sekka ei küündinud

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud nädalavahetusel Põlvas peetud Eesti B- ja D-klassi käsipalli karikavõistlustel teenis Viljandi spordikooli B-klassi esindus neljanda ja noorema vanuserühma esindus viienda koha.


B-klassi ehk 16-aastaste noormeeste mõõduvõtul tegi kaasa üheksa meeskonda. Põlva esimese ning Kehra ja Põlva teise võistkonna järel neljandana lõpetanud Viljandi esinduse parimaks mängijaks nimetati Robert Lõpp.Võistkonna  treener on Marko Koks.



D-klassi turniiril, kus teevad kaasa 12-aastased ja nooremad mängijad, oli osalejaid kümme. Selleski vanuserühmas pälvis võidukarika Põlva spordikooli esindus. Teisena lõpetas Tallinna Käsipallikool ja kolmandana spordiklubi Tapa võistkond.



Viienda koha saanud Viljandi spordikooli esinduse treener Lembit Nelke nimetas sellest võistkonnast karikavõistluste parimaks mängijaks Karl Roosna.



Eesti noorte karikavõistluste võidutrofeed on välja jagamata veel kahes, A- ja C-vanuseklassis. Turniir peetakse 11.—13. detsembrini Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles