Maakonna karika omaniku selgitavad mullused finalistid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Maakonna korvpalli karikavõistluste esikohaheitluses lähevad vastamisi AP Mets ja Hansa Ilutulestikud, kes olid finaalis ka mullusel turniiril.


AP Metsa ja Spordikooli teisipäeval peetud teine poolfinaalmäng andis 85:72 võidu esimesena nimetatule. Finaalikoha teenis ta kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 171:127.



Hansa Ilutulestikud pääses esikohakohtumisele, võites kogutulemusega 149:127 Paistu võistkonda. Selle paari teine mäng leidis aset eelmisel laupäeval Kolga-Jaanis ja lõppes Hansa Ilutulestike 76:67 paremusega.



Karikavõistluste finaal on kavas 5. detsembril kell 16.45 Viljandi spordihoones. Erinevalt eelringidest selgub võitja ühe kohtumise põhjal. Mulluses esikohamängus osutus kolme punktiga paremaks AP Mets.



Peale võitja selgitatakse tänavu karikaturniiril kolmanda ja neljanda koha omanik. Selleks astuvad 5. detsembril enne finaali, kell 15.15 Viljandi spordihoones väljakule Spordikool ja Paistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles