SEB sulgeb aasta lõpul Karksi-Nuia kontori

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB jätab Viljandimaal alles vaid Viljandi kontori.
SEB jätab Viljandimaal alles vaid Viljandi kontori. Foto: Elmo Riig / Sakala

SEB paneb selle aasta lõpul ja uue algul Eestis kinni kaheksa harukontorit. Juba tänavu suletavate kontorite hulgas on ka Karksi-Nuia oma.

Selle aasta lõpul sulgeb SEB harukontorid Karksi-Nuias, Märjamaal ja Vändras. Järgmise aasta esimeses pooles lõpetab töö Ülejõe harukontor Pärnus, Tarvase ja Aardla harukontor Tartus, Tallinnas Pärnu maantee 12 asuv harukontor ning harukontor Tõrvas. Tartus avab SEB 2010. aasta esimesel poolel uue keskkontori.

Panga kommunikatsioonijuhi Silver Vohu teatel puudutavad muudatused kontorivõrgus 40 töötajat, neist pooled jätkavad tööd teistes SEB kontorites.

«Seoses internetipanganduse võidukäiguga on pangakontorid orienteerumas üha enam nõustamisteenusele,» selgitas muudatusi SEB juhatuse liige Riho Unt. «Väikelinnades suletavate kontorite klientide igapäevase teenindamise võtab üle Postipank, nõustamisteenust hakkab pakkuma maakonnakeskuses asuv kontor.»

Sularahaautomaatide võrgus ei ole SEB-l olulisi muudatusi plaanis. Suletavate kontorite asukohtadesse jäävad sularahaautomaadid alles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles