Tabeli liider jätkas kahe võiduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metalli naiskond jätkas Eesti võrkpalli meistrivõistlusi edukalt: nädalavahetusel lisas ta turniiritabelisse kaks võitu.


Laupäeval võitsid viljandlannad koduses spordihoones 3:0 Pärnu naiskonda ja pühapäeval Tallinnas 3:1 Noortekoondis/Audentest.



Laupäevase mänguga tagasid nad endale põhiturniiri esimese ringi võidu. Kohtumise parimaks mängijaks nimetati nende hulgast Maarja Kerner.



Pärnu naiskond teenis avaringist kolmanda koha punktid ning reastus Viljandi Metalli ja GMP järele.


Noortekoondis röövis geimi



Pühapäeval loovutasid viljandlannad kolmanda geimi 20:25 kodusaalis mänginud Noortekoondis/Audentesele. Kohtumise parimaks mängijaks nimetati Viljandi esindusest Egle Püvi ja võõrustajate poolelt Viljandist pärit Ingrid Martin, kes nädal tagasi pärjati spordikooli koosseisus Eesti U-20 vanuseklassi karikavõitjaks.



Noortekoondise sidemängija Ingrid Martini tegutsemist tunnustas ka üks Viljandi Metalli kogenumaid liikmeid Mari-Liis Graumann.



«Noortekoondisel on rünnakul tublisti potentsiaali ja Ingrid Martin suutis seda senisest paremini kasutada,» lausus ta.



Graumann tunnistas, et kolmandas geimis saadud kaotus oli suuresti tingitud vastase alahindamisest. «Neil on liikuv ja kõrge blokk, millega me tihti hätta jäime.»



Viljandi Metall jätkab Salestari liiga kohtumisi detsembris. Põhiturniiri teises voorus on 5. detsembril Viljandi spordihoones tema vastane GMP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles