Ametikooli ühiselamuid remondib Eviko

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Valli rõõmustab, et trööstitus seisus ühiselamutest saavad järgmiseks suveks mugavad õpilaskodud.
Mati Valli rõõmustab, et trööstitus seisus ühiselamutest saavad järgmiseks suveks mugavad õpilaskodud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ehitusfirma Eviko remondib ja ehitab Vana-Võidus asuva ametikooli tarbeks 23 miljoni krooni eest kaks õpilaskodu, tänu millele saab kool juurde 60 uut majutuskohta.


Viljandi ühendatud kutsekeskkooli direktor Tarmo Loodus ja aktsiaseltsi Eviko juhatuse liige Rein Murumägi sõlmisid ametikooli õpilaskodude projekteerimis- ja ehitustööde peatöövõtulepingu. Õpilaskodu uuendamise hind koos käibemaksuga on 23,2 miljonit krooni ja töö peab valmis olema 1. augustiks.

Leping näeb ette õpilaskodu kahe hoone rekonstrueerimise ja 60 koha juurdeehitamise. Kokku hakkab õpilaskodus olema 260 tänapäevast majutuskohta.

Õpilaskodus on projekteeritud üks majutusboks kaheksale inimesele. Õpilased hakkavad elama kahestes tubades. Nelja toa peale on ühised dušš, WC ja köök. Fuajees on kohvik ja konverentsisaal. Keldrisse tulevad puhke- ja mänguruumid, jõusaal ja saun.

Esimesed 200 ööbijat saabuvad õpilaskodusse juba 8. augustil ning nendeks on sümfoonikute suveprojekti 200 pillimeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles