Maavalitsus kutsub kodanikupäeval tutvumiskäigule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavalitsus ootab kodanikupäeval huvilisi külla. Pildil on maavalitsuse sekretär Küllike Kütt, maavanem Lembit Kruuse (keskel) ja maavalitsuse pressiesindaja Peep Talimaa.
Viljandi maavalitsus ootab kodanikupäeval huvilisi külla. Pildil on maavalitsuse sekretär Küllike Kütt, maavanem Lembit Kruuse (keskel) ja maavalitsuse pressiesindaja Peep Talimaa. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi maavalitsus ootab huvilisi kodanikupäeval, 26. novembril tutvuma maavalitsuse hoone ja ametnike igapäevase tööga selles majas.


Selleks korraldatakse ringkäik kell 10.30 ja kell 14.

«Soovime anda inimestele rohkem teavet, millega maavalitsus ja meie ametnikud iga päev tegelevad,» selgitas maasekretär Küllike Kütt. «Võin oma kogemusest öelda, et sageli ei olda kursis, millised on ühe või teise ametiasutuse ülesanded ja pädevus. Ühtlasi on hea saada tagasisidet, millised küsimused maakonna elanikke huvitavad või neile muret teevad.»

Küllike Küti sõnul on maavalitsuses sellisel tutvumiskäigul varem käinud enamasti lasteaialapsed ning tava- ja kutsekoolide õpilaste grupid, kuid lahtiste uste päeva varem korraldatud ei ole. «Eesootav kodanikupäev tundus selliseks ettevõtmiseks väga sobilik,» lisas ta.

Neljapäeval, 26. novembril on Viljandi maavalitsuse Vabaduse plats 2 hoones kavas kaks ringkäiku, mille eel antakse huvilistele põgus ülevaade asutuse struktuurist ja ülesannetest. Huvilisi oodatakse maavalitsuse kolmanda korruse väikesesse saali kell 10.30 või kell 14.

Oma tulekust palutakse ette teatada hiljemalt kolmapäeval, 25. novembril kella 12. Peep Talimaa telefonil 433 0408 või Küllike Kütile telefonil 433 0402 samuti saab seda teha ka e-postiaadressil peep.talimaa@viljandimaa.ee.

Kodanikupäev on pühendatud Eesti kodanikule, tema õigustele ja kohustustele. Eesmärk on teadvustada kodanikustaatust ja ühtlasi tõsta kodaniku-uhkust. See päev aitab ühes iseseisvuspäeva ja võidupühaga hoida isamaalisust ja riiklust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles