Viljandi maavanemat seiras täna töövari

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövari Kaisa Kaup ja maavanem Lembit Kruuse.
Töövari Kaisa Kaup ja maavanem Lembit Kruuse. Foto: Erakogu

Tänasel töövarju päeval jälgis Viljandi maavanema Lembit Kruuse käike ja tegemisi Kaisa Kaup Viljandi Maagümnaasiumi 12b klassist.


«See on hea võimalus aimu saada ja oma silmaga näha, kuidas üks ametiasutus tegutseb, sest varem mul sellist juhust pole olnud,» arvas reaalklassis õppiv Kaisa umbes kolmveerand tundi pärast oma tööpäeva algust. «Loodetavasti on see praktiline kogemus huvitavam kui klassikaaslastel ühiskonnaõpetuse tunnis, kus peaks täna kõne all olema kohalike omavalitsuste teema.»

Kaisa sõnul sai ta töövarjuks mineku võimalusest teada eelmisel nädal, kuid täpsemalt jõudis asja uurima hakata alles esmaspäeva õhtul. Esialgu oli neiu plaani võtnud minna töövarjuks kas Priit Vihurile Viljandi linnamajandusametist või siis maavanema sekretärile Halja Viiesele. Kui aga avanes võimalus maavanemat «varjutada», siis haaras ta pakkumisest kinni, sest see tundus veel huvitavam olevat.

Nende klassist mindi Kaisa teada töövarjuks veel SEB Panka ja Viljandi haiglasse.

Maavanema ja Kaisa tööpäev algas piduliku ettevõtmisega, mille maavalitsuse naispere oli korraldanud oma meeskolleegidele tänase rahvusvahelise meestepäeva puhul.

Päevaplaani järgi on täna veel ees ootamas kaks kohtumist, käik notari juurde ning osalemine haridusasutuste juhatajate õppepäeval ja maakonna tervisenõukogu koosolekul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles