Spordikooli meeskond jäi finaalturniiril kolmandaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U-20 vanuseklassi võrkpalli karikavõistlustel kolmanda koha teeninud
Viljandi spordikooli meeskond
Eesti U-20 vanuseklassi võrkpalli karikavõistlustel kolmanda koha teeninud Viljandi spordikooli meeskond Foto: volley.ee

Eesti U-20 vanuseklassi noormeeste võrkpalli karikavõistluste finaalturniir peeti möödunud nädalavahetusel Saaremaal Kuressaares ja Viljandi spordikooli esindus tõi sealt koju pronksmedali.


Viljandi meeskonna treeneri Egon Edo jutu järgi oli kuuest tugevama grupi finaalturniiril osalenust teistest oskuste poolest veidi üle võitjaks kroonitud Pärnu esindus.



Karikaturniiri täiseduga lõpetanud Pärnu võrkpalliklubi meeskond loovutas kõigi kohtumiste peale vaid ühe geimivõidu kodusaalis mänginud poistele. Hõbedase auhinna teeninud Saaremaa


ja seekord kolmandaks jäänud Viljandi spordikooli mängu võitja selgitamiseks kulus viis geimi ning lõppvaatuse kallutasid saarlased enda kasuks.



Egon Edo nimetas kolmandat tulemust hooaja alguse kohta üsna heaks, kuid ei salanud, et ootused olid pisut suuremad. «Me ei tulnud, vaid jäime kolmandaks,» rõhutas ta.



Treeneri arvates mängisid kohtumisel Saaremaaga suurt rolli ka sportlik ebaõnn ja võõrustajatele osaks saanud kodupubliku toetus.



«Oli võrdsete vastaste heitlus, milles seekord jäid peale saarlased,» lausus ta ning nentis: «Meil on, mille poole püüelda. Eesmärk on olla järgmisel võistlusel vähemalt teine ja kevadel parim.»



Järgmiste võistlustena pidas Edo silmas võrkpalliliidu karikavõistlusi ja kevadisi  Eesti meistrivõistlusi.


Eesti karikavõistluste finaalturniiri nelja parema mängija sekka valisid osalenud võistkondade treenerid Viljandist Rauno Tamme.



Pärnu, Saaremaa ja Viljandi järel lõpetas neljandana Rakvere, viiendana Tallinna Kalev ja kuuendana Võru meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles