Tüdrukud tegid platsil puhta töö

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-20 võrkpallinaiskond alistas möödunud nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti karikavõistluste finaalturniiril kõik vastased tulemusega 3:0.
Viljandi spordikooli U-20 võrkpallinaiskond alistas möödunud nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti karikavõistluste finaalturniiril kõik vastased tulemusega 3:0. Foto: volley.ee

Viljandi spordikooli U-20 vanuseklassi võrkpallinaiskond alistas reedest pühapäevani Tallinnas aset leidnud Eesti karikavõistluste finaalturniiril kõik vastased 3:0.


Suurimat vastupanu osutas viljandlannadele treener Merle Keerutaja sõnul Kunda naiskond, kelle tugevus seisnes eelkõige tõhusas kaitsemängus.



«Sõitsime finaalturniirile küll võidumõtetega, aga edu tuli oodatust libedamalt,» lausus Keerutaja.


Teisena lõpetas tugevama finaalgrupi turniiri Saaremaa ja kolmandana Kunda naiskond. Esikolmikule järgnesid Tallinna Täht ning Võru ja Rakvere esindus.



Tallinnas mänginud võistkondade treenerid valisid nelja parema mängija sekka ka kaks viljandlannat: Erle Püvi ja Anu Ennoki. Teised kaks olid Nette Peit Saaremaalt ja Renna Koha Kundast.



«Noortevõistkonna kohta on meie kooslus võrdlemisi kogenud: sinna kuulub mitu Eesti meistriliiga karastusega mängijat,» kõneles Merle Keerutaja. «Õnneks  pole meie ainsad — meistriliiga mängijaid on konkurentidelgi.»



Viljandi võrkpallitreeneri sõnul ei tähenda veenev võit karikavõistlustel sugugi, et mängijad saaksid nüüd rahulolevalt puhkama jääda. Et hooaeg on alles alanud, tuleb konkurentsis püsimiseks seni tehtud tööd jätkata.



Järelejäänud hooaja tähtsamatel jõuproovidel, alaliidu karikaturniiril ja Eesti meistrivõistlustel loodavad viljandlannad küll kõige kirkama tasu korjata, ent treeneri arvates on seda lõppenud turniiri tulemuste põhjal veel vara omaks pidada.



«Näiliselt kergelt tulnud karikavõit ei tähenda, nagu meil konkurente ei oleks. Võistkondi, kes meie mängu murda suudavad, on mitu,» nentis ta.



Eesti U-20 vanuseklassi karikavõistlustel osales tänavu 22 naiskonda ja nad selgitasid paremusjärjestuse kolmes tugevusgrupis.



Viljandi spordikooli U-20 naiskonna koosseisus tegid Eesti karikavõistlustel kaasa Erle Püvi, Merilin Salben, Kristel Moor, Elisabeth Teider, Anu Ennok, Sandra Länts, Ingrid Martin, Deyli Rang, Laura Luik ja Cätliin Kuimets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles