Maakonna turniiril on peetud üheksa kohtumist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustel on aset leidnud üheksa kohtumist, kuus mängu on pidanud meeskonnad ja kolm naiskonnad.


Naiste meistrivõistlustel teeb tänavu kaasa kolm võistkonda. Neil lõppes esmaspäeval neljast kavas olevast põhturniiri ringist esimene. Kõik senised mängud on saanud 3:0 tulemuse. Kaks võitu on teeninud Suure-Jaani, võidu ja kaotuse Tarvastu ning võiduta on Kõpu naiskond.

Meeste turniiril on seitse osalejat ning lahenduse on saanud kuus vastasseisu.

Tarvastu võitis 3:1 Kõpu ning kaotas 1:3 Spordikoolile. Spordikool teenis teise võidu eelmisel nädalal, alistades 3:0 Veteranid. 3:0 lõppes ka Viljandi Spartaki ja Suure-Jaani kohtumine. Võidu on tabelisse kirja saanud ka Kõpu, kes möödunud reedel alistas 3:1 meeskonna Suur Vend. Kolmapäeval spordihoones mänginud Viljandi Spartaki ja Veteranide mäng lõppes esimesena nimetatu 3:0 võiduga.

Mehed peavad sel nädalal veel ühe kohtumise, reedel kell 19.30 on Päri spordihoones vastamisi Suur Vend ja Suure-Jaani.

Naiskondadest astuvad sel nädalal väljakule Suure-Jaani ja Kõpu, kelle kohtumine algab reedel kell 19 Sürgavere spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles