Mustla elanikele lubatakse paremat vett

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimastel nädalatel on paljud Tarvastu valla Mustla aleviku inimesed kurtnud kehva joogivee üle, mis jätab nõudesse pruunika kihi.


Tarvastu vallavalitsuse teate järgi saavad Mustla elanikud veetorustiku ehituse tõttu novembris vett Välja puurkaevu asemel Tarvastu puurkaevust. Selle vesi on suure rauasisaldusega, kuid tervisele ohutu.

Tiigi ja Välja tänava veetorustik on ehitajal plaanis lähipäevil ühendada ning selle nädala lõpuks peaks kõigi tarbijateni jõudma kvaliteetne vesi.

Vee halva kvaliteedi tõttu vähendab Veemajanduse osaühing novembris vee hinda 15 protsenti. Elanikele maksab vee kuupmeeter ilma käibemaksuta 10 krooni, tavahind on 11.70 krooni.

Vähendatud hind ei kehti Kevade tänava ning Välja ja Posti tänava vahelisel alal olevatele tarbijatele, sest neid varustas veega kogu aeg Välja pumpla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles