Päri spordihoone teine korrus uueneb

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päri spordihoone juhataja Leho Estorn askeldab valmivas jõusaalis koos osaühingu Saluveer töömeestega.
Päri spordihoone juhataja Leho Estorn askeldab valmivas jõusaalis koos osaühingu Saluveer töömeestega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Päri spordihoonet on projektide toel mitu aastat renoveeritud ning üsna pea lõpetavad remondimehed töö teisel korrusel.


Spordihoone juhataja Leho Estorni sõnutsi tehakse remonditöid põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt (PRIA) saadud 722 000 krooni eest. Sama projektiga saadakse saali ühe- ja kahepoolsed pingid koos nagidega.



«Valmivad treeneri ja juhataja tuba, samuti puhvet ja garderoob. Pannakse uued aknad ja tubadesse saavad ripplaed,» loetles Leho Estorn.



Eriti rõõmustab spordihoone juhatajat see, et teisele korrusele tuleb ka jõusaal, mis seni on olnud võimla nurgas ja seetõttu pallimänge häirinud.



Spordihoone juhataja sõnutsi on PRIA-st saadud projektiraha toel spordihoonet uuendatud 2005. aastast, mil 360 000 krooni eest pandi uus katus. Järgmisel aastal sai maja täissoojustuse ja uued aknad. 938 000 krooni sellest saadi PRIA-lt ja 800 000 krooni andis omalt poolt vald.



2007. aastal investeeris vald 1 007 000 krooni spordioone esimese korruse remondisse. Muu hulgas renoveeriti saal, riietus- ja duširuumid, valmis saun ning maja sai tuletõrje- ja valvesignalisatsiooni.



Mullu pandi PRIA-lt saadud 295 000 krooni toel uued radiaatorid ja valmis uus soojasõlm.



Leho Estorni sõnutsi oli remont hädavajalik, sest sovhoosi ajal ehitatud majas olid laed ja seinad pragunenud, krohv varises ning talviti oli väga külm.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles