Tantsijad alustasid hooaega

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võistlustantsijate esimene sügisene mõõduvõtt sai teoks augustikuu viimasel päeval Põltsamaal, kus peeti D- ja C-klassi karikavõistlusi ning sarja «Magus algus» etapp.

Tarvastu valla poiss Egon Paala, kes treenib koos Tartu tütarlapse Eva Liisa Metspaluga Tartu klubis Stiil, pani punkti järjekordsele etapile oma tantsijakarjääris. Paar on koos tantsinud vaid ühe aasta, kuid jõudnud kiiresti eduni. Juba märtsi algul tõusid nad liidripositsioonile juunioride esimese D-klassi edetabelis Ladina-Ameerika tantsudes ning suurendasid iga võistlusega oma edumaad.

31. augustil jäid nad küll alla külalispaarile Lätist, ent see Eesti edetabelit ei mõjutanud. Nii läksid neile seegi kord kirja esikohapunktid. Samas täitusid C-klassi ülemineku punktid ning ülejäänud neljal D-klassi karikaetapil paar enam osaleda ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles