Koidu selts otsib väljapääsuteid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kultuuriselts Koit juhatuse liige, Koidu koori vanem Edda Riesenberg
Viljandi kultuuriselts Koit juhatuse liige, Koidu koori vanem Edda Riesenberg Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile õhtul pidas Viljandi kultuuriselts Koit üldkoosoleku, päevakorras seltsi senine tegevus ja uue juhatuse valimine.


Juhatuse liige, Koidu koori vanem Edda Riesenberg, kes on viimasel ajal ka seltsi asju ajanud, nentis, et Koit on rohkem kui aasta olnud esimeheta. Seltsi esimees Lea Lükk, kes elab praegu Suurbritannias, pole endast märku andnud ega vastanud ühelegi kirjale.



Neli aastat tagasi seltsi tegevjuhiks hakanud Silver Sild elab Türgis. Tal on seltsi ees 8776 krooni suurune võlg. Samal ajal on seltsil maksuvõlad. Silver Sild oli võtnud endale kohustuseks vahendada maja haldajaks ja hoonestajaks valitud Phytonix Ehitust ja seltsi.



«Phytonix Ehitus pidi viie aasta jooksul panema seltsimaja arendamisse kaks miljonit krooni,» meenutas Edda Riesenberg 2005. aasta 1. novembri üldkoosolekul arutusel olnud lepingut. «Ent nelja aasta ja ühe kuu jooksul pole ta kulutanud selleks sentigi.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles