Turismiinfokeskus saab ruumi juurde

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omavalitsuste liidu tegevdirektor Reevo Maidla ja projektijuht Grete Sepp kinnitavad, et uueks turismihooajaks on ruumid märksa avaramad.
Omavalitsuste liidu tegevdirektor Reevo Maidla ja projektijuht Grete Sepp kinnitavad, et uueks turismihooajaks on ruumid märksa avaramad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Vabaduse platsil asuvas ametite majas algab õige pea ehitus, mille tulemusena saab seni kitsastes oludes toimetanud turismiinfokeskus tublisti ruumi juurde.


Enam kui pool miljonit krooni maksev remont annab juurde teeninduspinda, materjalide paigutamiseks ehitatakse uus ruum ning lisandub väike nõupidamiste saal koos praktikantide töökohaga. Tualettruum tehakse korda, nii et seda saavad edaspidi kasutada ka puudega inimesed.



Viljandimaa omavalitsuste liidu tegevdirektor Reevo Maidla rääkis, et käesolevast aastast on turismiinfopunkt omavalitsuste liidu hallata ning seetõttu on liidu kohustus seda ka tulevikku silmas pidades edasi arendada.



Tema sõnul on Viljandi turismiinfokeskus Eesti parim infomaterjalide hulga, töötajate professionaalsuse ja ilmselt ka asukoha poolest, kuid turistidele on see väikseks jäänud.



«Materjalide suure hulga tõttu ei saa praegu üle kümne inimese korraga nendes ruumides koos olla, rääkimata veel kolme-neljakümne inimesega turismibussiseltskonnast,» selgitas Maidla.



Edaspidi üritatakse seda viga parandada. Materjalid paigutatakse ümber ning selleks on välja mõeldud uusi lahendusi.



Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse kaasrahastatava projektiga lahendatakse kütte-, side- ja elektrimured. Rekonstrueerimise aluseks on sisekujundusprojekt, mille on koostanud Tiia Tohver. Laiendust hakkab ehitama osaühing E.R.O. Ehitus, kes peab valmis ruumid üle andma tuleva aasta 1. märtsiks ehk turismihooaja alguseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles