Viljandi neiud pürivad kalendrisse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helerin Hiiesalu
Helerin Hiiesalu Foto: Ardo Kaljuvee/ weekend.ee

Vaba aja portaali weekend.ee sel suvel korraldatud kalendritüdruku võistluse finaali jõudsid 25 kandidaadi hulgas Viljandimaa neiud Helerin Hiiesalu ja Krislyn Mikk.


Laupäeval klubis Hollywood aset leidval üritusel valitakse kalendri tarvis välja 12 tüdrukut, võitja pääseb kalendri esikaanele ja ning ajakiri «Playboy» teeb temast pildiseeria.

Viljandi täiskasvanute gümnaasiumis õppiv Helerin Hiiesalu rääkis, et osalemisotsus sündis pärast seda, kui ta Weekendi kodulehel kalendritüdrukute võistlusest oli lugenud.

«Nägin ka pilte tüdrukutest, kes tänavu osalevad, ja huvi pärast mõtlesin saata ka oma andmed ja paar fotot,» rääkis neiu. Peagi helistas talle fotograaf Ardo Kaljuvee ja kutsus pilte tegema.

«Fotosessioon oli tore ja inimesed sõbralikud, eriti Kaljuvee. Sain juurde uusi kogemusi ja nippe,» rääkis Helerin Hiiesalu. «Sõbrannadele meeldib see, et ma konkursist osa võtan, ja meeldivad ka tehtud pildid.»

Neiu lisas, et kaanetüdrukuks saamine ilmselt tema elus suurt midagi ei muudaks, vaid oleks endale hea mälestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles