Kuuel vaatajal jäi volikogu töö jälgimine pooleli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Teist Viljandi volikogu istungit järjest tabas ebaõnn koosolekust internetti otseülekannet tegevat osaühingut ning kuus istungi jälgijat ei näinud selle teist poolt.



Eelmisel nädalal peetud avaistungil algas osaühingu Carlneti tehtav otseülekanne internetis veerand tundi pärast volikogu töö algust. Carlneti omanik Karl Õmblus selgitas, et eelmisel kolmapäeval oli murede põhjus raekojas tõrkunud internetiühendus.

«Saime ühenduse korda vahetult enne istungi algust,» selgitas Õmblus. «Paraku ei jätkunud piisavalt aega kontrolliks ja nii algas ülekanne mõni minut hiljem.»

Mis aga juhtus sel kolmapäeval, ei osanud Õmblus veel öelda. «Üritame välja selgitada, kas see oli võrgu tõrge või midagi muud,» sõnas ta.

Õmbluse sõnul on Viljandi kodulehekülje kaudu edastataval volikogu otseülekandel vähe vaatajaid. Keskmiselt on neid paarkümmend, aga eile, kui ühendus katkes, vaadati istungit kuuest arvutist.

«Põhirõhu oleme seadnud sellele, et arhiiv oleks korralik,» selgitas Õmblus. Nimelt pannakse video volikogu istungist mõni päev hiljem linna kodulehele üles ja arhiivil on vaatajaid sadu kordi rohkem. «Statistika järgi käib arhiivis 5000-6000 inimest,» sõnas ta. «Reaalseid vaatajaid on vähem.»

Carlneti omanik Karl Õmblus on Viljandi volikogu aseesimehe Karl Õmbluse nimekaim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles