Paistu võitis Järvamaal Võhma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Kolmapäeval maakonna korvpalli karikavõistluste teises veerandfinaalpaaris esimese kohtumise pidanud Paistu ja Võhma heitlus lõppes Paistu valla 66:41 võiduga.



Samas leppisid meeskonnad kokku, et korduskohtumine on tuleval teisipäeval, 10. novembril kell 18.30 Kõpu spordihoones.

Teisipäeval peetud karikaturniiri esimeses mängus teenis Spordikool 65:61 võidu Kultuuriakadeemialt, kuid nende teise mängu aeg pole veel teada.

Karikavõistlustel osaleb kuus meeskonda, neist esimesest ringist alustavad neli: Spordikool ja Kultuuriakadeemia ning Võhma ja Paistu. Esimesena nimetatud paari võitja jätkab poolfinaalis meeskonna AP Mets vastu ning teise paari parem läheb järgmises ringis kokku Hansa Ilutulestikega.

Esimeses ja teises ringis kohtuvad meeskonnad omavahel kaks korda ning edasipääseja selgub kohtumiste tulemuste liitmisel. Selles osas on erand kohamängud: finaal ja kolmandat kohta selgitav vastasseis peetakse ühe kohtumisena ning praegu on need kavandatud 5. detsembriks Viljandi spordihoonesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles