Esimese mängu võitis Spordikool

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval peetud Viljandimaa meeste korvpalli karikavõistluste esimeses mängus teenis Spordikool tasavägiselt kulgenud heitluses 65:61 võidu Kultuuriakadeemialt.



Karikavõistlustel osaleb kuus meeskonda, neist esimesest ringist alustavad neli: Spordikool ja Kultuuriakadeemia ning Võhma ja Paistu. Esimesena nimetatud paari võitja jätkab poolfinaalis meeskonna AP Mets vastu ning teise paari parem läheb järgmises ringis kokku Hansa Ilutulestikega.

Esimeses ja teises ringis kohtuvad meeskonnad omavahel kaks korda ning edasipääseja selgub kohtumiste tulemuste liitmisel. Selles osas on erand kohamängud: finaal ja kolmandat kohta selgitav vastassseis peetakse ühe kohtumisena ning praegu on need kavandatud 5. detsembriks Viljandi spordihoonesse.

Maakonna karikavõistluste teine vastasseis on kolmapäeval kell 19.30 Imavere võimlas, kus oma esimese kohtumise peavad Võhma ja Paistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles