Algab maakonna võrkpalliturniir

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval kell 19.30 kohtuvad Kõpu spordihoones Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistluste avamängud Kõpu ja Tarvastu vald.



Tänavustele Viljandimaa võrkpalli meistrivõistlustele registreerus seiste meeskonda. Turniiril teevad kaasa Suure-Jaani, Tarvastu ja Kõpu vald, lisaks mängivad veel meeskond Veteranid, Spartak, Suur-Vend ja Spordikool.

Põhiturniiril kohtuvad kõik meeskonnad omavahel kaks korda. Põhiturniiri kaks edukamat pääsevad otse poolfinaali, ülejäänud kaks poolfinalisti selgitavad veerandfinaalis kolmanda ja kuuenda koha saanud ning põhiturniiri neljas ja viies meeskond.

Pärast mitme aastast pausi peetakse maakonna meistrivõistlusi ka naiskondadele, keda registreerus turniirile vaid kolm. Põhiturniiril mängivad naiskonnad omavahel neli ringi, selle järgneb kahe edukama vahelin finaalkohtumine.

Turniirile registreerus Suure-Jaani, Kõpu ja Tarvastu valla naiskond. Esimesena neist astuvad väljakule Kõpu ja Suure-Jaani, kes kohtuvad 9. novembril kell 18 Kõpu spordihoones.

Turniiri peakohtiniku Sten Jakobsoni sõnul selguvad maakonna 2010. aasta meistervõistkonnad tuleva aasta alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles