Loodav osakond sai sadu töösoove

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käib raamatupidamiskeskuse käsutusse minevates ruumides veel remont. Projektijuht Lia Hussari sõnul
hakkab seal uuel aastal tööle 18 spetsialisti.
Praegu käib raamatupidamiskeskuse käsutusse minevates ruumides veel remont. Projektijuht Lia Hussari sõnul hakkab seal uuel aastal tööle 18 spetsialisti. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. jaanuarist hakkab Viljandi maavalitsuse hoones tööle kogu Eesti maavalitsustele raamatupidamis- ja personaliarvestuse teenust pakkuv osakond, mille ühele kohale kandideeris 175 inimest.


Oktoobri keskel välja kuulutatud konkursil otsis Viljandi maavalitsus 13 vanemraamatupidajat, kahte peaspetsialisti-personalitöötajat ja ühte spetsialisti-asjaajajat.



Viljandi maavalitsuse rahandusosakonna juhataja Lia Hussar, kes on ka osakonna loomisega tegelev projektijuht, rääkis, et kõige suuremat huvi pälvis just viimati nimetatud ametikoht: esialgsetel andmetel esitas avalduse tervelt 175 inimest.



Personalitöötajaks soovis saada 74 inimest, mis teeb ühele kohale kandideerijate arvuks 37.



Kõige väiksem oli konkurss vanemraamatupidaja tööle, mille puhul on nõuded ka kõige rangemad. Ühe raamatupidajakoha pärast võistleb umbes 7 inimest, sest 13 kohale laekus 90 avaldust.



Kui liita eespool nimetatud ametipostidele juhataja ja tolle asetäitja, hakkab osakond tööd andma 18 inimesele. Nende teha jääb suurem osa 15 maavalitsuse ja 11 nende hallata oleva lastekodu raamatupidamisest ja personaliarvestusest, kuid iga asutuse juurde jääb alles ka üks rahandusega tegelev inimene.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles