Viljandi tüdrukud jõudsid Poolas pjedestaalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli juudo-osakonna õpilased Pille-Riin Lahesalu (vasakul) ja Kristel Naelso teenisid Poolas tugeva tasemega turniiril kaalus alla 63 kilo medali.
Viljandi spordikooli juudo-osakonna õpilased Pille-Riin Lahesalu (vasakul) ja Kristel Naelso teenisid Poolas tugeva tasemega turniiril kaalus alla 63 kilo medali. Foto: Erakogu

Kaks Viljandi spordikooli ja klubi Taifu judokat Kristel Naelso ja Pille-Riin Lahesalu lõpetasid Poolas tugeva rahvusvahelise noorteturniiri medaliga.

Bydgoszczis peetud kohaliku klubi 20. aastapäevale pühendatud võistlusel osalesid neiud ja noormehed, kelle sünniaasta on 1997 või 1998. Eestist Võru noorte kõrval kaasa teinud viljandlannad võistlesid mõlemad kaalus alla 63 kilo. Kristel Naelso lõpetas hõbe- ja Pille-Riin Lahesalu pronksmedaliga.

Piigadega kaasas käinud Viljandi spordiklubi Taifu treeneri Svetlana Kazantseva sõnul oli turniir väga kõrge tasemega: sellel olid esindatud koguni kuue riigi noored judokad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles