Vibulaskjad hakkavad linnas ringi rändama

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibutreener Aune Varik lausus, et kui praegu toimuvad välitreeningud Männimäe harjutusväljakul, siis oktoobrist algab sisehooaeg ning vibulaskjad kolivad Paalalinna kooli viilhalli ning Kaare kooli võimlasse.
Vibutreener Aune Varik lausus, et kui praegu toimuvad välitreeningud Männimäe harjutusväljakul, siis oktoobrist algab sisehooaeg ning vibulaskjad kolivad Paalalinna kooli viilhalli ning Kaare kooli võimlasse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel eelmisel nädalal ei teadnud Viljandi spordikooli vibuspordi osakonna õpilased, kus nad oktoobris trenni teevad. Nüüdseks on selge, et neil tuleb hakata käima Kaare kooli võimlas ja Paalalinna kooli viilhallis.

Pärast linnavalitsuse kevadist otsust Männimäe tee 26 maja tühjaks kolida seisis seal seni tegutsenud munitsipaalasutuste ees küsimus, kus tegevust jätkata. Kevadel andis linnavalitsus teada, et vibusportlased kolitakse Viljandi Paalalinna kooli viilhalli, kus nad saaksid treenida kahel päeval nädalas.

Tingimused olid kehvad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles