Loodava valla juhtimine jääb esialgu killustatuks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeerium püstitas hiljuti küsimuse, mis pani Viljandi vallaks liituvate omavalitsuste praegused juhid kahtlema, kas Vabaduse platsi ääres asuv ametite maja on vallamajaks ikka parim, ning kaalutakse taas ka teisi variante.
Rahandusministeerium püstitas hiljuti küsimuse, mis pani Viljandi vallaks liituvate omavalitsuste praegused juhid kahtlema, kas Vabaduse platsi ääres asuv ametite maja on vallamajaks ikka parim, ning kaalutakse taas ka teisi variante. Foto: Marko Saarm / Sakala

Olgugi et Pärsti, Viiratsi, Paistu ja Saarepeedi liituvad juba kuu aja pärast Viljandit ümbritsevaks rõngasvallaks, ei koli selle ametnikud kokku enne tuleva aasta kevadet.

Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe tunnistas, et seni võrdlemisi kindlas kõneviisis kirjeldatud plaan seada vallavalitsus sisse Viljandis Vabaduse platsi ääres asuvasse ametite majja on sattunud kahtluse alla. Sestap kaalutakse taas ka teisi variante.

Pärast seda kui maavalitsus oli pealinna ametkondadele läkitanud ettepaneku anda hoone loodava valla omandisse tasuta, teatas siseministeerium, et peab sellist stsenaariumi täiesti võimalikuks. Rahandusministeerium vormistas aga järelepärimise, milles soovis saada selgust, kuidas kavatsetakse tulevikus tagada praegu majas tegutsevate riigiasutuste toimimine senistel tingimustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles