VANT avab laupäeval lennukitehase uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeg näitab, kui suureks kujunevad lennukitehases vastrenoveeritud ruumide kommunaalkulud.
Aeg näitab, kui suureks kujunevad lennukitehases vastrenoveeritud ruumide kommunaalkulud. Foto: Elmo Riig / Sakala

14. septembril kell 15 on kõik oodatud vanasse lennukitehasesse, mis astub Hariduse tänav 12-a, et näha, kuidas tehasest lendavad välja lennukid ning Viljandi avatud noortetuba ehk VANT kolib oma uude koju. Pool tundi hiljem jätkab VANT tegutsemist nii tehases sees kui väljas.

Aasta Viljandi kesklinnas Sakala keskuses tegutsenud noortetuba saab lennukitehase ruumides senisest tunduvalt avarama ja noortele meelepärasema keskkonna.

«Lennukitehasesse kolimine on nii meie meeskonnale kui noortele kahtlemata rõõmustav muudatus. Avarad ja renoveeritud ruumid pakuvad palju rohkem võimalusi,» kiidab muudatused heaks noortetoa noorsootöö koordinaator Mart Saar.

Külla tuleb käsitöösalong Tikatiirits, kes pakub nii väikestele kui suurtele meisterdamise võimalust. Mängude saalis on pingpongi- ja piljarditurniir ning bändiruumis on sisse seatud videoesitlustuba, kus muu hulgas saab infot maakondliku noorte ettevõtlusprogrammi kohta ning ülevaate VANT-i algava hooaja plaanidest.

Tehase väikesel laval esinevad noored muusikud Lauri Antsov, Arles Kangus, tänavuse parima noortebändi Saphran akustiline koosseis ning ansamblid Morales ja Hajameelsed Kunznikud.

Õhtul jätkub programm tehase suures rokisaalis, kus astuvad lavale ansamblid Emerald ja Nevesis.

Noortele on tehase uksed avatud esmaspäevast laupäevani kella 14—21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles