Linnavalitsus võtab vastu õppetoetuse taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet  asub Laidoneri plats 5-a majas.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet asub Laidoneri plats 5-a majas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist majanduslikult rasketes oludes ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on Viljandi ning kelle pere netosissetulek ühe liikme kohta kuus on väiksem kui 240 eurot.

Taotlust esitav üliõpilane peab õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning olema edukas õppija. See tähendab, et arvesse mineval õppeperioodil peab tema keskmine hinne olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb üliõpilasel esitada järgmised dokumendid: kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja sissetulekud (palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu), kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) kolme viimase kuu palgatõendid, kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia. Esimest aastat kõrgkoolis õppivatel üliõpilastel tuleb esitada gümnaasiumi lõputunnistuse (hinnetelehe) koopia.

Avaldusse tuleb kindlasti kirjutada pank ja konto number, millele raha kanda.

Taotlused tuleb esitada 1. oktoobriks Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametisse aadressil Laidoneri plats 5-a, Viljandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles